Home Away From Home

Het ultieme vakantiegevoel

De villa’s in Orlando, Kissimmee en omgeving zijn uniek, niet alleen vanwege de ligging en het privé zwembad maar ook de rust, ruimte en de privacy dragen hieraan bij en brengen u direct in een vakantiestemming. Het is net of u thuis komt en toch bent u ver weg.

 

Wat dacht u van:

♦relaxen bij het zwembad na een lange dag in de attractieparken of  shoppen
♦gezellig barbecueën op zijn Amerikaans
♦met zijn allen een film kijken

Wat voor villa u ook kiest ze beschikken allemaal over een keuken met eethoek, een ruime woonkamer(meestal twee), twee of meer badkamers, en een garage. De slaapkamers zijn voorzien van twee 1-eenpersoonsbedden of een 2- persoonsbed. Aanvullende slaapplaatsen zijn in een handomdraai gecreëerd door een queensize zit-/slaapbank in de woonkamer.

 

Verschillende luxeniveaus:

♦Disney Area Budget Homes:
de basis villa, waarmee u van alle gemakken bent voorzien en   wordt door ons aanbevolen ook vanwege de goede prijs- kwaliteitsverhouding.
♦Disney Area Value Plus Homes:
de enigszins luxere versie van de basis villa, met onder  andere een ruimere indeling een modernere inrichting en wat meer wijkvoorzieningen
♦Disney Area Preferred Homes with Gameroom of Spa:
te vergelijken met de premium klasse  maar dan met wat extra’s waaronder een spa of gameroom.

Qua indeling variëren de villa's van drie slaapkamers met twee badkamers tot grotere villa's met zes of zeven slaapkamers met vier badkamers. In een villa komt u helemaal tot rust. Welk luxe niveau u ook kiest, comfortabel of luxueus, in onze villa's beleeft u volop vakantieplezier.

 

Standaard uitrusting van de villa's:

Centrale airconditioning en verwarming
♦Kleurentelevisie
♦Telefoon(gratis lokaal telefoneren)
♦Wasmachine, droger, strijkbout en strijkplank
♦Stofzuiger -Voorraad beddengoed en handdoeken
♦Keuken met magnetron, koelkast, koffiezetapparaat
♦Vaatwasser, servies en kookgerei
♦Privé zwembad
♦en nog veel meer

 

Reservering

Elke reservering begint met de aanvraag van een offerte. De offerte is geheel vrijblijvend en wordt omgezet in een reservering indien u deze accepteert. Bij het uitbrengen van de offerte is de beste prijs/kwaliteitverhouding leidend, 

 

Inclusief-exclusief

De huurprijzen  zijn inclusief alle lokale belastingen, eindschoonmaak, elektriciteit, water, linnengoed en handdoeken. De huurprijzen zijn exclusief optionele diensten zoals zwembadverwarming, kinderledikant, intercontinentale vlucht, autohuur, maaltijden.

 

Minimale huurperiode

Voor de meeste villa's geldt een minimale huurperiode van 7 nachten. Bij een huurperiode korter dan 7 nachten worden er doorgaans eindschoonmaakkosten in rekening gebracht. De huur kan op elk gewenste dag van de week ingaan.

 

Waarborgsom

Bij aanmelding bij de beheerder in Florida wordt een waarborgsom voldaan van $ 500 per villa om eventueel door de huurder gemaakte extra kosten en/of kosten door schade of vermissing te dekken. De borg wordt doorgaans voldaan door middel van een afdruk van uw creditcard welke aan het eind van de huurperiode wordt vernietigd indien van schade of vermissing niet is gebleken.

 

Betaling

Indien de reservering binnen 8 weken voor de check-in date totstandkomt wordt de volledige huursom ineens in rekening gebracht. Indien de reservering langer dan 8 weken voor de check-in date totstandkomt wordt binnen 7 dagen na de bevestiging een aanbetaling betaald van maximaal € 100 per villa en het restantbedrag wordt uiterlijk 8 weken voor de check-in date betaald.
Betalingen worden gedaan na bevestiging van de reservering door overmaking op postbanknummer NL58 ING 0008 4931 69 t.n.v. Floridavilla.NL.

Voor betalingen vanuit het buitenland is verder nodig:
IBAN: NL10 PSTB 0008 4931 69
BIC: PSTBNL21

 

Reisbescheiden

De reisbescheiden worden na ontvangst van de volledige betaling binnen 14 dagen per email verzonden.

 

Annulering

Indien de huurder de huurovereenkomst annuleert worden de volgende kosten in rekening gebracht:
♦bij annulering tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode de  aanbetaling.
♦bij annulering 5 tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode een    bedrag gelijk aan 50% van de  totale huursom.
♦bij annulering binnen 5 weken voor aanvang van de huurperiode de  totale huursom.

Aanvraag offerte

 
 

Verification