Ontstaan

Het is allemaal begonnen met de verhuur van mijn eigen vakantiewoning in Davenport, Florida USA in het jaar 2000. Ik was er jaarlijks met de kinderen, wij verbleven er in de vakantieperiode gemiddeld 7 weken en in de rest van het jaar verhuurde ik de woning via internet en de beheerder(management company).  Elke vakantie was voor ons weer een happening en we hebben ervan genoten. Al gauw bleek dat ik met een vakantiewoning niet aan de vraag kon voldoen. Ik heb mij daarom aangesloten bij een consolidator met ruim 10.000 privé-accommodaties waaronder vakantiewoning(villa's) met privé zwembad in de omgeving van Walt Disney World, Florida. Ik vis uit dezelfde vijver van vakantiewoningen als de grote reisbureaus alleen de prijs is anders. De woningen worden allemaal professioneel onderhouden en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Doelgroep

Tot de doelgroep behoren vooral vakantiegangers die zelf hun reis samenstellen en daarom op zoek zijn naar een villa(vakantiewoning) met privé zwembad en op deze manier hun vakantie naar eigen inzicht willen organiseren. De andere reisproducten die nodig zijn voor een fantastisch verblijf in Florida zoals vliegtickets, autohuur en verzekeringen kunt u via deze website rechtstreeks regelen bij mijn partners.

Werkgebied

Tot het werkgebied van Floridavilla.NL wordt gerekend de omgeving Walt Disney World en dat betekent Orlando, Kissimmee, Davenport, Haines City, Clermont...